Două echipe de studenți de la Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universității Ştefan cel Mare Suceava – programul de studiu Științe Gastronomice – au participat la concursul Tradiție și inovație în arta gastronomică.
Competiția a fost organizată de Universitatea pentru Științele Vieții din Iași, cu participarea a 23 echipe din țară.
La finalul jurizării, echipa formată din sucevenii SILVIU FEDEREAC și GABRIEL MITRIC a câștigat locul 1 la secțiunea Fel principal, cu o reinterpretare a produsului păstrăv cu smântână și alivancă cu hribi.
De asemenea, echipa formată din TEODOR PRISPIAN și ȘTEFAN RADU s-a clasat pe locul 2 la secțiunea Desert, cu o reinterpretare a produsului papanași cu brânză de vaci și smântână.
Studenții suceveni au fost coordonați de către asist.univ.drd.ing. OVIDIU PROCOPEȚ.
CITEȘTE ȘI
DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!