full screen background image

Studenții suceveni au câștigat medalia de aur cu păstrăv cu smântână și alivancă cu hribi, la un concurs gastronomic

Două echipe de studenți de la Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universității Ştefan cel Mare Suceava – programul de studiu Științe Gastronomice –  au participat la concursul Tradiție și inovație în arta gastronomică.

Competiția a fost organizată de Universitatea pentru Științele Vieții din Iași, cu participarea a 23 echipe din țară.

La finalul jurizării, echipa formată din sucevenii SILVIU FEDEREAC și GABRIEL MITRIC a câștigat locul 1 la secțiunea Fel principal, cu o reinterpretare a produsului păstrăv cu smântână și alivancă cu hribi.

De asemenea, echipa formată din TEODOR PRISPIAN și ȘTEFAN RADU s-a clasat pe locul 2 la secțiunea Desert, cu o reinterpretare a produsului papanași cu brânză de vaci și smântână.

Studenții suceveni au fost coordonați de către asist.univ.drd.ing. OVIDIU PROCOPEȚ.

 

 

CITEȘTE ȘI

PUNCTUL PE I: Drd.ing. Ovidiu Procopeț despre alimentație sănătoasă și științe gastronomice

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *