full screen background image

Concurs Ecotrophelia la USV

 

Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universităţii Ştefan cel Mare din Suceava va organiza sâmbătă de la ora 9, în Amfiteatrul mare din corpul E, cea de a 6 -a ediţie a competiţiei pentru crearea de produse alimentare inovative ECOTROPHELIA – faza locală.

 

 

Competiţia se adresează tuturor studenţilor înscrişi la programele de studii de licenţă, masterat şi doctorat.

 

 

Concursul are drept scop încurajarea creativităţii studenţilor în dezvoltarea unor produse alimentare eco-inovative, destinate consumului uman şi prietenoase cu mediul înconjurător.

 

 

Ediţiile din anii 2013, 2014 și 2016 ale competiţiei naţionale au fost câştigate de echipe de la Facultatea de Inginerie Alimentară a universității sucevene.

 

 

Faza naţională a competiţiei ECOTROPHELIA ROMÂNIA din acest an se va desfăşura la Universitatea Ștefan cel Mare în luna iulie, iar faza internaţională la Londra,  în octombrie.

 

 




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *