full screen background image

Recomandări ISU pentru sacrificarea porcului în gospodării

Pompierii suceveni prezintă recomandări în legătură cu sacrificarea porcului din perioada sărbătorilor de iarnă.

 

 

Locul ales pentru pârlirea porcilor trebuie să fie la o distanţă de siguranţă faţă de construcţii sau depozite de furaje, buteliile de gaze utilizate la pârlirea porcilor să fie amplasate la distanţă faţă de arzător, iar furtunele de alimentare să fie prevăzute la capete cu coliere de fixare şi să nu prezinte fisuri

 

 

Pentru creşterea presiunii în butelii, acestea nu vor fi apropiate de flacără, iar în imediata apropiere va fi asigurată o rezervă de apă.

 

 

Afumătoarele trebuie să fie confecţionate din zidărie de cărămidă sau alte materiale incombustibile şi vor fi amplasate la distanţe faţă de restul construcţiilor.

 

 

Afumătoarele trebuie supravegheate pe toată perioada funcţionării.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *